Пошук на сайті:
Знайти

Народна правда
Фаховість журналіста
23
Рейтинг
23

Голосів "за"
28

Голосів "проти"
5

Коментарі
Victoria   | 26.08.2008 01:03
Дякую.Мiй +.
Кирило   | 26.08.2008 01:06
Друже!
Думаю, Вам просто не варто витрачати час на цю пані, аби ще й до чогось її закликати. Медведчуківські писаки й прислужники, перефразовуючи вислів, не бувають колишніми...
Раджу повернутися до практики повного ігнорування "високопрофесійних" матеріалів гаспажи Маркосян. Тим більше, що звертанням уваги, особистої, до їїї персони Ви підіграєте запал у "журналіста за фахом" видати "нагора" чергову порцію словесної низькопробної еквілібристики.
Отож, їй – ігнор. Як на мене, це найоптимальніше рішення.
Werwоlf   | 26.08.2008 01:19
Поставлю підпис під кожним абзацем статті. Звичайно +
Кр-к   | 26.08.2008 01:23
Приєднуюся до Ваших побажань до пані Маркосян. Я вже не закликаю її до українського патріотизму, а просто маю побажання для пані Маркосян – спробуйте хоч позірно бути об'ктивною у своїх статтях. "Поетом можешь тьі не бьіть, но гражданином бьіть – обязан!" Пам'ятайте цей заклик поета і громадянина!
А автору + і подяка.
Олекса Косар   | 26.08.2008 01:27
+
Тема дуже важлива.
Никита   | 26.08.2008 01:31
+,
але Кирило правий, і не тільки стосовно М.: (
Ми витрачаємо час на безплідні дискусії.
Никита   | 26.08.2008 01:32
А справжні і важливі статті залишаються недостатньо коментовані і обговорені.
Valeriy   | 26.08.2008 01:37
Кр-к:
Ну Кр-к, Вы меня восхитили! Вы в какой школе и когда учились? Какой интересно поэт это написал?
"Поетом можешь тьі не бьіть, но гражданином бьіть – обязан"
Ссылку дайте.
Потому что я это написал у нас в школьном сортире еще в пору расцвета социализма. Правда потом какой-то идиот опубликовал это в газете. А теперь вот даже и в интернете тоже опубликовали. Спасибо милейший Кр-к!
Олена Олійник   | 26.08.2008 01:37
Автору подяка.
Я незгодна з добродієм Кирилом. Автор затратив час і зусилля недарма. Бо дійсно, старожили вже давно визначилися, та й публікації, що викривали, хм, "вдосконалення дійсності" Еленою Маркосян, вже були. Але задавно. Тож не буде зайвим дещо пояснити лінивим, що все ловлять "на сприйняття" і до того ж здебільшого ловляться на регалії, що ними пані брязкати не гребує.
Никита   | 26.08.2008 01:42
Олена Олійник:
Олено, а я і з Кирилом згодний, і з Автором також. Обоє вони праві, а треба шукати золоту середину.
Valeriy   | 26.08.2008 02:07
И в отношении статьи ЗаХара. Всем понятно, что это развернутый отклик на линк Елены М. об преступлении грузинских военных. Преступлении подобном зверствам фашистов. И реакция государственного украинского национализма оказалась абсолютно предсказуема и ожидаема. Еще раз хочу подчеркнуть – украинского национализма нынешнего режима Ющенко. Эдакая интересная разновидность, не имеющая ничего общего с интересами Украины и ее граждан. И которая не читала в детстве сказок Андерсона ибо тщетно пытается надуться и превратиться во что-то. Но увы, идет уже чисто механическое подведение итогов.
Valeriy   | 26.08.2008 02:10
Кр-к, я жду ссылку! Иначе обвиню в плагиате и в нарушении авторских прав!
Олена Олійник   | 26.08.2008 02:25
Valeriy:
Ви знаєте, друже Той що не спить в Одесі,
мені доводилося (і доводиться) бачити чимало людей, які все життя читали книги, до того ж – гідну літературу. От скажімо: Буніна, Еренбурга, Паустовського і багато ще кого. А в сухому підсумку – дуже прикро за класиків, бо мабуть на переробку їхньої творчості саме й пішли всі жалюгідні паростки розумової діяльності описуваних індивидів. Це я до того, що навіть читання в дитинстві Андерсена декому лише на шкоду.

І на місці добродія Кр-ка я б не з"являлася на побачення, призначене, та ще й так наполегливо, о другій годині ночі. А то мало чого люди подумають...
Сподіваюсь, пан Кр-к і не взнає про Вашу нічну нетерплячість:)
Андрій Діцик   | 26.08.2008 02:47
Олена Олійник:
Никита:
Кирило:
Дійсно, мабуть треба нагадати авторам про Маркосян. Зокрема, ким вона служила у Медведчука...
А може вона і сама відповість. Здається, це її "заводить"...
А. Н. Онимченко   | 26.08.2008 02:59
http://www.litera.ru/stixiya/authors/nekrasov/opyat-odin-opyat.html

держи, юродивый...

Найбільше коментарів
"Проблема" языка: наживка для электората  872
Вопрос русского языка в Украине – тест на демократию?  729
Русскоговорящие украинские националисты...  700
Государство Украина не состоялось...  678
Русский язык получил государственный статус второго языка в Украине  668
Ми не росіяни (Ми не русскіє)   590
Посмотрим на карту. Украины  530
Любовь и ненависть России. Украина  478

Вибір редакції

© 2007 - 2008, Народна правда
© 2007, УРА-Інтернет – дизайн і програмування

Передрук матеріалів дозволяється тільки за умови посилання на "Народну правду" та зазначення автора. Використання фотоматеріалів із розділу "Фото" – тільки за згодою автора.
"Народна правда" не несе відповідальності за зміст матеріалів, опублікованих авторами.

Технічна підтримка: support@narodnapravda.com.ua
weblog.com.ua     bigmir)net TOP 100