| ||
![]() | Народна правда автори якість публікацій журналістика клоуни агенти інтелект правда брехня мета дописувачів аналітика втрачені автори зайди заброди відвідувачі | |
Боротьба за якість на НП: скільки ще потрібно багна, щоб потопити Народну правду?Кирило | 26.08.2008 02:35 Хотілося б більш детально зупинитися на аспекті аналізу авторів НП та якості статей, які публікуються, але можна розвинути цю тему й пізніше. Хоча не варто, мабуть, розтягувати "задоволення" у вигляді суперечок навколо очевидних речей... Добої ночі, пане Кирило. Дуже приємно, що Ви так глибоко обізнані про наші перипетії. Трохи дивно, що ми проте необізнані щодо Вас. Чи, може, я своїм звичаєм ґав ловила? Рада вітати у Вашій особі неравнодушну людину. Є певні незгоди щодо окремих оцінок, та маєте рацію по суті. Надто не переймайтесь – якщо Ви в курсі подій, то мабуть знаєте, що подібні побоювання лунали з різних вуст ще роки півтори тому, а ми все ще дихаємо якось. Втім і розслаблятися не варто, бо все в житті колись трапляється вперше. Бувайте! Прочитав опус,та й подумав "Гей, що то за голова, що то за розум?...наш Кирило! Усе пізнав, усім розвісив ярлики і чекає визнання! Доречі, для допитливих читачів – Кирило це викревлене латинське имя Константин (як до речі звали Костянтина, 827 – 869) і Мефодій (бл. 815 – 885) – проповідників християнської релігії, просвітителів. Вони як звісно заклали основи слов'ян, письмності. Ось і наш Кирило, тудиж, у просвтителі та вчителі! По перше, шановний ви відкрийте свое лице і не ховайтесь за псевдонімом і відтіля не гавкайте на авторів,якщо вони вам не подобаються. І забув, або й не знав наш Кирило, заповіт Христа " Не судите, да несудимы будете" Если уже Олена Олійник внесена в перечнь конструктивных авторов, то статейка ваша ничего не стоит. Выпускайте ее в бумажном варианте, в рулоне шириной примерно 12 см – так от нее больше пользы будет Виноват Кирило? Его бы фотографию сюда на сайт! Какова форма носа, цвет глаз, и ноги,наверное. кривые... А статья правильная,она в русле критики того,что происходит на НП. Это не народная правда! Это правда ИП – интеллигентская,причем с яркой окраской, и КП – корпоративная правда. Белоггвардейский офицер из фильма "Сорок первый" – Мне надоели все эти правды: "Правда помещичья", "Правда мужицкая", "Правда большевистская"... Экономика – предпоследняя,уровень жизни – хуже,чем в некоторых,бывших людоедских афространах. В который раз:"Заняться бы этим,господа интеллигенты!" gen495.narod.ru Очевидно не можу не відгукнутися, бо пан автор "аналізу" відвів моїй скромній персоні цілий параграф:-)! Зрозуміти не зрозумів і розгадати не дав ради, але потрафив оцінити...А можна і мені від себе щось додати? Перефразую пораду неповторного Кіси – пілітє, Кирило, пілітє...Удачі Вам на цьому поприщі:-)). А шо корк, пака ты аналытыкал маи вирши, тибя треснули баблоганом с другога фланга. В рядах свидамитов раскол, пасЕчный бюджет сакратился, но как гаварить Чорновол, "у них коксу хватит на всех". гы-гы-гы-гы, срильця забыли. Какой чадильник разума загас, какие брэхни лицца пэрэсталы. Странно, среди тех, кто не нравится пану Кириллу, есть Авторы, высказывающие достаточно разумные мысли... Пан Кирилл, а у Вас есть, кроме критики, своя разумная, обоснованная и дающая развитие позиция? Цей Кирило десь і правий. Ну що, скажімо, нового може написать, а ми читачі, відповідно пізнать для себе, із статей тих же Маркосян, та Ковалєвського? Все, що вони напишуть відомо на багато років вперед. Це не цікаво, не пізнавально, а відповідать треба. Так і ходем по колу. І нема сили щоб це коло розірвала. Дотепер я мав персонального "співця" в особі старого знайомого. Ги-ги. Тепер маю ще й на другому фронті "аналізатора" моєї скромної писанини. Пан Кирило збирається з думками, то може йому допоможуть інші (до яких він взиває про допомогу) аби навести приклади явних проколів моїх експертних оцінок. Залюбки почитаю. Навіть з Бухарестським самітом НАТО, як виявляється "помилилися" Меркель з Саркозі, а не Кр-к:-)), бо поспішають чимдуж виправити помилку. Бажаю удачі у дослідженні моєї "творчості":-))). P.S. А друзяці челобяці бажаю наснаги також. Ги-ги. Хоча він, вже не є для мене інтригою. Так, дзичачою мухою... Автор еще интелектуально не созрел, что бы высказывать собственные мысли. Ему необходима группа соратников, в этой группе он чувствует себя более защищенным (или умным?). Олена Олійник, Beware, Ekain, Гетьман, Дмитро_Суми, Олекса Косар, Правнук, Юрій Самсон, Сезам, довіра, Володимир, sane, Киянка... Я бы некоторых исключил бы из этого списка, вполне вменяемые люди. Кирило, не расстрельные списки готовите?:) Вот и регистрируйся после этого... fish Ну нарешті, тепер в нас буде начальник, директор Народної Правди. Пане Кирило, повідомте, будь ласка, механізм подачі матеріалів Вам на узгодження перед публікацією! Щиро дякуємо! Був колись на НП такий автор, який теж полюбляв давати свою "експертну оцінку" про всіх і все. Пам'ятаєте Пайташа?...а ось Кр-к, здається, ще довго залишатиметься нерозгаданим феноменом. Куди їм до Вас, пане Кирило!Ваша експертна оцінка непереможна, тому що вона вірна. Невже ми дочекалися цензури на НП? Навіть фіш (!) занепокоєний... Мабуть найперше, вам варто подякувати за те, що трохи прорекламували))) тепер, навіть той, хто в очі не бачив моїх робіт (і робіт тих, хто ще потрапив під ваше всевидяще око) обовязково перечитає всю ту "безталанну писанину " студентки, що пише чи то на заказ чи то для звітності!!!)))))))) а якщо серйозно – то оцінка Ваша для мене ніщо, бо ВИ в даному колі людей НІХТО. Про те, що потрібно для того, щоб стати критиком, до думки якого прислухаються, вам уже написали, тому не повторюватимусь. проста порада: дослідіть для себе різницю в термінах "моя думка", "конструктивна критика" та "об"єктивна оцінка"!!! Удачі!!! | "Проблема" языка: наживка для электората 872 Русскоговорящие украинские националисты... 700 Государство Украина не состоялось... 678 Русский язык получил государственный статус второго языка в Украине 668 Ми не росіяни (Ми не русскіє) 590 Посмотрим на карту. Украины 530 Любовь и ненависть России. Украина 478 | |
| © 2007 - 2008, Народна правда © 2007, УРА-Інтернет – дизайн і програмування Передрук матеріалів дозволяється тільки за умови посилання на "Народну правду" та зазначення автора. Використання фотоматеріалів із розділу "Фото" – тільки за згодою автора. "Народна правда" не несе відповідальності за зміст матеріалів, опублікованих авторами. Технічна підтримка: support@narodnapravda.com.ua | | |