Пошук на сайті:
Знайти

Народна правда
Народна правда   автори   якість публікацій   журналістика   клоуни   агенти   інтелект   правда   брехня   мета дописувачів   аналітика   втрачені автори   зайди   заброди   відвідувачі
5
Рейтинг
5

Голосів "за"
14

Голосів "проти"
9

Коментарі
Олена Олійник   | 26.08.2008 03:08
Добої ночі, пане Кирило. Дуже приємно, що Ви так глибоко обізнані про наші перипетії. Трохи дивно, що ми проте необізнані щодо Вас. Чи, може, я своїм звичаєм ґав ловила?
Рада вітати у Вашій особі неравнодушну людину.
Є певні незгоди щодо окремих оцінок, та маєте рацію по суті.
Надто не переймайтесь – якщо Ви в курсі подій, то мабуть знаєте, що подібні побоювання лунали з різних вуст ще роки півтори тому, а ми все ще дихаємо якось. Втім і розслаблятися не варто, бо все в житті колись трапляється вперше.
Бувайте!
Бровко Владимир   | 26.08.2008 03:30
Прочитав опус,та й подумав "Гей, що то за голова, що то за розум?...наш Кирило! Усе пізнав, усім розвісив ярлики і чекає визнання! Доречі, для допитливих читачів – Кирило це викревлене латинське имя Константин (як до речі звали Костянтина, 827 – 869) і Мефодій (бл. 815 – 885) – проповідників християнської релігії, просвітителів. Вони як звісно заклали основи слов'ян, письмності.
Ось і наш Кирило, тудиж, у просвтителі та вчителі!
По перше, шановний ви відкрийте свое лице і не ховайтесь за псевдонімом і відтіля не гавкайте на авторів,якщо вони вам не подобаються.
І забув, або й не знав наш Кирило, заповіт Христа " Не судите,
да несудимы будете"
ANONIM   | 26.08.2008 03:54
Если уже Олена Олійник внесена в перечнь конструктивных авторов, то статейка ваша ничего не стоит.
Выпускайте ее в бумажном варианте, в рулоне шириной примерно 12 см – так от нее больше пользы будет
ANONIM   | 26.08.2008 05:23
Виноват Кирило? Его бы фотографию сюда на сайт! Какова форма носа, цвет глаз, и ноги,наверное. кривые...

А статья правильная,она в русле критики того,что происходит на НП.
Это не народная правда! Это правда ИП – интеллигентская,причем с яркой окраской, и КП – корпоративная правда.

Белоггвардейский офицер из фильма "Сорок первый" – Мне надоели все эти правды: "Правда помещичья", "Правда мужицкая", "Правда большевистская"...
Экономика – предпоследняя,уровень жизни – хуже,чем в некоторых,бывших людоедских афространах.

В который раз:"Заняться бы этим,господа интеллигенты!"
gen495.narod.ru
Кр-к   | 26.08.2008 06:13
Очевидно не можу не відгукнутися, бо пан автор "аналізу" відвів моїй скромній персоні цілий параграф:-)! Зрозуміти не зрозумів і розгадати не дав ради, але потрафив оцінити...А можна і мені від себе щось додати? Перефразую пораду неповторного Кіси – пілітє, Кирило, пілітє...Удачі Вам на цьому поприщі:-)).
ANONIM   | 26.08.2008 07:43
А шо корк, пака ты аналытыкал маи вирши, тибя треснули баблоганом с другога фланга.

В рядах свидамитов раскол,
пасЕчный бюджет сакратился,
но как гаварить Чорновол,
"у них коксу хватит на всех".

гы-гы-гы-гы, срильця забыли.

Какой чадильник разума загас,
какие брэхни лицца пэрэсталы.
ANONIM   | 26.08.2008 08:18
Пришел и всех сразу обосрал.
Николай Лопатка   | 26.08.2008 10:22
Странно, среди тех, кто не нравится пану Кириллу, есть Авторы, высказывающие достаточно разумные мысли... Пан Кирилл, а у Вас есть, кроме критики, своя разумная, обоснованная и дающая развитие позиция?
ANONIM   | 26.08.2008 11:23
Цей Кирило десь і правий. Ну що, скажімо, нового може написать, а ми читачі, відповідно пізнать для себе, із статей тих же Маркосян, та Ковалєвського? Все, що вони напишуть відомо на багато років вперед. Це не цікаво, не пізнавально, а відповідать треба. Так і ходем по колу.
І нема сили щоб це коло розірвала.
Кр-к   | 26.08.2008 11:34
Дотепер я мав персонального "співця" в особі старого знайомого. Ги-ги. Тепер маю ще й на другому фронті "аналізатора" моєї скромної писанини. Пан Кирило збирається з думками, то може йому допоможуть інші (до яких він взиває про допомогу) аби навести приклади явних проколів моїх експертних оцінок. Залюбки почитаю. Навіть з Бухарестським самітом НАТО, як виявляється "помилилися" Меркель з Саркозі, а не Кр-к:-)), бо поспішають чимдуж виправити помилку. Бажаю удачі у дослідженні моєї "творчості":-))).
P.S. А друзяці челобяці бажаю наснаги також. Ги-ги. Хоча він, вже не є для мене інтригою. Так, дзичачою мухою...
Victoria   | 26.08.2008 12:50
minus.
ANONIM   | 26.08.2008 12:56
Автор еще интелектуально не созрел, что бы высказывать собственные мысли.
Ему необходима группа соратников, в этой группе он чувствует себя более защищенным (или умным?). Олена Олійник, Beware, Ekain, Гетьман, Дмитро_Суми, Олекса Косар, Правнук, Юрій Самсон, Сезам, довіра, Володимир, sane, Киянка... Я бы некоторых исключил бы из этого списка, вполне вменяемые люди.
Кирило, не расстрельные списки готовите?:)
Вот и регистрируйся после этого...
fish
ANONIM   | 26.08.2008 13:19
Ну нарешті, тепер в нас буде начальник, директор Народної Правди. Пане Кирило, повідомте, будь ласка, механізм подачі матеріалів Вам на узгодження перед публікацією! Щиро дякуємо!
ANONIM   | 26.08.2008 13:27
Був колись на НП такий автор, який теж полюбляв давати свою "експертну оцінку" про всіх і все. Пам'ятаєте Пайташа?...а ось Кр-к, здається, ще довго залишатиметься нерозгаданим феноменом.
Куди їм до Вас, пане Кирило!
Ваша експертна оцінка непереможна, тому що вона вірна.
Невже ми дочекалися цензури на НП?
Навіть фіш (!) занепокоєний...
Юлія Острозька   | 26.08.2008 14:10
Мабуть найперше, вам варто подякувати за те, що трохи прорекламували)))
тепер, навіть той, хто в очі не бачив моїх робіт (і робіт тих, хто ще потрапив під ваше всевидяще око) обовязково перечитає всю ту "безталанну писанину " студентки, що пише чи то на заказ чи то для звітності!!!))))))))
а якщо серйозно – то оцінка Ваша для мене ніщо, бо ВИ в даному колі людей НІХТО. Про те, що потрібно для того, щоб стати критиком, до думки якого прислухаються, вам уже написали, тому не повторюватимусь.
проста порада: дослідіть для себе різницю в термінах "моя думка", "конструктивна критика" та "об"єктивна оцінка"!!!
Удачі!!!

Найбільше коментарів
"Проблема" языка: наживка для электората  872
Вопрос русского языка в Украине – тест на демократию?  729
Русскоговорящие украинские националисты...  700
Государство Украина не состоялось...  678
Русский язык получил государственный статус второго языка в Украине  668
Ми не росіяни (Ми не русскіє)   590
Посмотрим на карту. Украины  530
Любовь и ненависть России. Украина  478

Вибір редакції

© 2007 - 2008, Народна правда
© 2007, УРА-Інтернет – дизайн і програмування

Передрук матеріалів дозволяється тільки за умови посилання на "Народну правду" та зазначення автора. Використання фотоматеріалів із розділу "Фото" – тільки за згодою автора.
"Народна правда" не несе відповідальності за зміст матеріалів, опублікованих авторами.

Технічна підтримка: support@narodnapravda.com.ua
weblog.com.ua     bigmir)net TOP 100