Пошук на сайті:
Знайти

Народна правда
5
Рейтинг
5

Голосів "за"
7

Голосів "проти"
2

Коментарі
Victoria   | 26.08.2008 12:02
+
Герміт   | 26.08.2008 15:15
По суті згоден зі Станіславом, але ріжуть око деякі дрібнички.
Станіслав: То в чому я неправий?
Думаю, ось у цьому:
Переконаний, те, що ми сьогодні бачимо в Україні це демократія в її натуральному вигляді.
:)
Представницька демократія (а іншої зараз не водиться) означає наявність у владі представників, які виражають інтереси якомога ширших верств населення. Наші представники виражають лише свої інтереси. Ця форма влади називається олігархією.
Станіслав   | 26.08.2008 17:12
Герміт, я можливо не знаю достаменно, що таке "представницька демократія", я знаю, що демократія базується на балансі інтересів. Це є в Україні. Гадаю, що ВР чудово представляє народ України.
Никита   | 26.08.2008 20:13
Станіслав:
+
Гадаю, що ВР чудово представляє народ України.
А чому ж він тоді має такий низький рейтинг і викликає в людей відразу?
Герміт:
+ з маленькою поправочкою – НМД це скоріше охлократія:- (
ANONIM   | 26.08.2008 20:28
Блізіцца пєрвоє сінтября. На капказє новий учєбний год. Ги-ги-ги.
Станіслав   | 26.08.2008 20:58
А чому ж він тоді має такий низький рейтинг і викликає в людей відразу?
Тому, що цілковито відсутня інформаційна політика щодо ВР. Якщо б не було промо у Білосніжки і Семи Гномів, а навпаки по них пройшлася депресивна українська журналістика, то Білосніжку б вважали жахливим персонажем... Ми живемо в інформаційному світі. Тим більше ми живемо в суспільстві, що трансформується, без інформайної політики, спеціалістів PR у тому чи іншому вигляді – провальний рейтинг гарантований.
Никита   | 26.08.2008 21:16
Станіслав:
О ні! Я перебуваю закордоном 2 (два) роки, і цей час дійсно не маю достатньої інформації. Може, ВР за ці два роки повністю змінилася?!
А в Україні можна було вільно дивитись пряму трансляцію її засідань. Цього досить, щоб скласти враження.
Станіслав   | 26.08.2008 21:27
Никита, якщо показати людині, яка ніколи не була в лікарні операційну кімнату і саму хірургічну операцію, то це буде схоже на вбивство, а не на врятування людини... А ви бачили засідання парламенту Англії, Італії по критичним питаннях? А Південної Кореї зал засідання бачили? Яку картинку ви очікували від українського парламенту?
Никита   | 26.08.2008 22:24
Станіслав:
Cправа не в картинці.
Якщо показати операційну людині, яка ніколи не була в лікарні, тобто взагалі ніколи не хворіла, – навіть не знаю, що вона побачить. Якщо це не дикун з лісу, то, може, все ж таки хоч трішки розбереться, що до чого...
Найбільше коментарів
"Проблема" языка: наживка для электората  872
Вопрос русского языка в Украине – тест на демократию?  729
Русскоговорящие украинские националисты...  700
Государство Украина не состоялось...  678
Русский язык получил государственный статус второго языка в Украине  668
Ми не росіяни (Ми не русскіє)   590
Посмотрим на карту. Украины  530
Любовь и ненависть России. Украина  478

Вибір редакції

© 2007 - 2008, Народна правда
© 2007, УРА-Інтернет – дизайн і програмування

Передрук матеріалів дозволяється тільки за умови посилання на "Народну правду" та зазначення автора. Використання фотоматеріалів із розділу "Фото" – тільки за згодою автора.
"Народна правда" не несе відповідальності за зміст матеріалів, опублікованих авторами.

Технічна підтримка: support@narodnapravda.com.ua
weblog.com.ua     bigmir)net TOP 100