| ||
![]() | ||
Якої єдності вам хочеться?Станіслав | 26.08.2008 06:00 Мій товариш пацифіст і християнин, він був проти військового параду на свято Незалежності. Я був за – вважаю витрати на військовий парад, який відбувся під канонаду російських танків у Грузії дуже вдалим вкладанням грошей. Чому українські ЗМІ примушують обирати між нами? Чому ми обидва не можемо вважатися патріотами України? По суті згоден зі Станіславом, але ріжуть око деякі дрібнички. Станіслав: То в чому я неправий? Думаю, ось у цьому:Переконаний, те, що ми сьогодні бачимо в Україні це демократія в її натуральному вигляді. :)Представницька демократія (а іншої зараз не водиться) означає наявність у владі представників, які виражають інтереси якомога ширших верств населення. Наші представники виражають лише свої інтереси. Ця форма влади називається олігархією. Герміт, я можливо не знаю достаменно, що таке "представницька демократія", я знаю, що демократія базується на балансі інтересів. Це є в Україні. Гадаю, що ВР чудово представляє народ України. Станіслав: + Гадаю, що ВР чудово представляє народ України. А чому ж він тоді має такий низький рейтинг і викликає в людей відразу?Герміт: + з маленькою поправочкою – НМД це скоріше охлократія:- ( Блізіцца пєрвоє сінтября. На капказє новий учєбний год. Ги-ги-ги. А чому ж він тоді має такий низький рейтинг і викликає в людей відразу? Тому, що цілковито відсутня інформаційна політика щодо ВР. Якщо б не було промо у Білосніжки і Семи Гномів, а навпаки по них пройшлася депресивна українська журналістика, то Білосніжку б вважали жахливим персонажем... Ми живемо в інформаційному світі. Тим більше ми живемо в суспільстві, що трансформується, без інформайної політики, спеціалістів PR у тому чи іншому вигляді – провальний рейтинг гарантований.Станіслав: О ні! Я перебуваю закордоном 2 (два) роки, і цей час дійсно не маю достатньої інформації. Може, ВР за ці два роки повністю змінилася?! А в Україні можна було вільно дивитись пряму трансляцію її засідань. Цього досить, щоб скласти враження. Никита, якщо показати людині, яка ніколи не була в лікарні операційну кімнату і саму хірургічну операцію, то це буде схоже на вбивство, а не на врятування людини... А ви бачили засідання парламенту Англії, Італії по критичним питаннях? А Південної Кореї зал засідання бачили? Яку картинку ви очікували від українського парламенту? Станіслав: Cправа не в картинці. Якщо показати операційну людині, яка ніколи не була в лікарні, тобто взагалі ніколи не хворіла, – навіть не знаю, що вона побачить. Якщо це не дикун з лісу, то, може, все ж таки хоч трішки розбереться, що до чого... | "Проблема" языка: наживка для электората 872 Русскоговорящие украинские националисты... 700 Государство Украина не состоялось... 678 Русский язык получил государственный статус второго языка в Украине 668 Ми не росіяни (Ми не русскіє) 590 Посмотрим на карту. Украины 530 Любовь и ненависть России. Украина 478 | |
| © 2007 - 2008, Народна правда © 2007, УРА-Інтернет – дизайн і програмування Передрук матеріалів дозволяється тільки за умови посилання на "Народну правду" та зазначення автора. Використання фотоматеріалів із розділу "Фото" – тільки за згодою автора. "Народна правда" не несе відповідальності за зміст матеріалів, опублікованих авторами. Технічна підтримка: support@narodnapravda.com.ua | | |