Пошук на сайті:
Знайти

Народна правда
26
Рейтинг
26

Голосів "за"
28

Голосів "проти"
2

Коментарі
ОУСІВЕЦЬ   | 26.08.2008 19:08
Можливо Ви праві, а чи повязуються ці слова з справами. Навіщо ставите мінус попередній статті, мається на увазі статті "До-речі, а що таке скаутинг?" Це так слова розходяться зі справами?+
ANONIM   | 26.08.2008 19:09
Мені є дуже приємним використання вами української абетки при передачі неукраїнських фонем. Це жарт. Я зрозумів Вашу статтю, як реакцію на Кирилову. Його підхід теж має право на існування і є проявом принципу нашої вже традиційної паралельності у всьому. Погладити одних і обгадити других. Мета одна – дробити, дробити аж до розсіяння і...перетворення у майбутньому у лагерную пьіль. Нічого нового нема під сонцем. Ми це спостерігаємо щодня у нашому політикумі.
Valeriy   | 26.08.2008 19:14
Киянка – это деревьяный молоток для работы по тонко-листовой жести. Мои конгратюлайшенс шановнi!
ANONIM   | 26.08.2008 19:22
Valeriy:
Киянка – это деревьяный молоток для работы по тонко-листовой жести. Мои конгратюлайшенс шановнi!
А Valeriy на НП синоним идиот. Very, very welcome, schweinehund!
Киянка   | 26.08.2008 19:24
ОУСІВЕЦЬ:
Можливо Ви праві, а чи повязуються ці слова з справами. Навіщо ставите мінус попередній статті, мається на увазі статті "До-речі, а що таке скаутинг?" Це так слова розходяться зі справами?+
Я не оцінювала Вашу попередню статтю, як і багато інших
ЗаХар   | 26.08.2008 19:27
+
Valeriy Не знаю, не знаю. Цей молоток дуже добре працює по окремим головозамінюючим бляшанкам.
Киянка   | 26.08.2008 19:36
ANONIM:
Мені є дуже приємним використання вами української абетки при передачі неукраїнських фонем. Це жарт. Я зрозумів Вашу статтю, як реакцію на Кирилову. Його підхід теж має право на існування і є проявом принципу нашої вже традиційної паралельності у всьому. Погладити одних і обгадити других. Мета одна – дробити, дробити аж до розсіяння і...перетворення у майбутньому у лагерную пьіль. Нічого нового нема під сонцем. Ми це спостерігаємо щодня у нашому політикумі.
Це – моя реакція на те що тут (і не тільки) відбувається посиленно останнім часом.
З абеткою – а я так давно роблю:)
Стрілець   | 26.08.2008 19:41
Я – звичайно ж за.
В міру своїх сил – стараюсь.
Дійсно ж, хіба не краще приберегти свій сарказм для валєриків?
Киянка   | 26.08.2008 19:41
ЗаХар:
+
Valeriy Не знаю, не знаю. Цей молоток дуже добре працює по окремим головозамінюючим бляшанкам.
Мій нік (вже відомий в певних колах людей, які роблять щось конкретне) був обраний давно з чисто практичних міркувань (починалося все у спільноті активістів з різних місць). Він мені підходить, бо ж походить від назви мого улюбленого родного міста, а його назва, у свою чергу, від кия. Хто не знає – кий є в моїх рідних краях дуже древньою зброєю, знаряддям праці та сакральним предметом, який використовували жерці. Він первісно виготовлявся з найміцнішої деревини, мав аеродинамічні властивості (був так виточений), надлежав до зброї контактно-безконтактної
Киянка   | 26.08.2008 19:44
Продовжую. Шо таке контактна-безконтактна зброя: це така, яка може використовуватися і в ближньому бої, і на відстані. Древні народи, які виготовляли саме таку зброю, були здатні і до ближнього бою, і до сильного кидка на відстань. Важливіше за силу і навіть майстерницькі здібності тут є ментальна особливість людей, які користувалися такою зброєю. Яка – здогадайтеся самі:)
Кр-к   | 26.08.2008 19:51
Киянка:
Продовжую. Шо таке контактна-безконтактна зброя: це така, яка може використовуватися і в ближньому бої, і на відстані. Древні народи, які виготовляли саме таку зброю, були здатні і до ближнього бою, і до сильного кидка на відстань. Важливіше за силу і навіть майстерницькі здібності тут є ментальна особливість людей, які користувалися такою зброєю. Яка – здогадайтеся самі:)
Який сенс пояснювати очевидне дописувачу, що змалечку звик "творити" на стінах громадських туалетів? Не марнуйте час, шановна пані.
Киянка   | 26.08.2008 19:56
Кр-к:
Киянка:
Який сенс пояснювати очевидне дописувачу, що змалечку звик "творити" на стінах громадських туалетів? Не марнуйте час, шановна пані.
Так я тут у статті до друзів зверталася, і в коментах теж їм же із задоволенням розгортаю зміст мого ніку:))))))))))))))))))
Leon   | 26.08.2008 20:10
Киянка:
Моє шанування.+
Накінець-то справив комп (чи надовго). Помітив одне – напишу щось про поганих дядьків "сусідських", як в мене комп починає глючити. От сьогодні мав знову клопіт...
;)
(Я буду мстіть, і мстя моя страшна!:)
Ткаченко Татьяна   | 26.08.2008 20:16
+
Вдячна Вам.

Найбільше коментарів
"Проблема" языка: наживка для электората  872
Вопрос русского языка в Украине – тест на демократию?  729
Русскоговорящие украинские националисты...  700
Государство Украина не состоялось...  678
Русский язык получил государственный статус второго языка в Украине  668
Ми не росіяни (Ми не русскіє)   590
Посмотрим на карту. Украины  530
Любовь и ненависть России. Украина  478

Вибір редакції

© 2007 - 2008, Народна правда
© 2007, УРА-Інтернет – дизайн і програмування

Передрук матеріалів дозволяється тільки за умови посилання на "Народну правду" та зазначення автора. Використання фотоматеріалів із розділу "Фото" – тільки за згодою автора.
"Народна правда" не несе відповідальності за зміст матеріалів, опублікованих авторами.

Технічна підтримка: support@narodnapravda.com.ua
weblog.com.ua     bigmir)net TOP 100