| ||
![]() | ||
| Можливо Ви праві, а чи повязуються ці слова з справами. Навіщо ставите мінус попередній статті, мається на увазі статті "До-речі, а що таке скаутинг?" Це так слова розходяться зі справами?+ Мені є дуже приємним використання вами української абетки при передачі неукраїнських фонем. Це жарт. Я зрозумів Вашу статтю, як реакцію на Кирилову. Його підхід теж має право на існування і є проявом принципу нашої вже традиційної паралельності у всьому. Погладити одних і обгадити других. Мета одна – дробити, дробити аж до розсіяння і...перетворення у майбутньому у лагерную пьіль. Нічого нового нема під сонцем. Ми це спостерігаємо щодня у нашому політикумі. Киянка – это деревьяный молоток для работы по тонко-листовой жести. Мои конгратюлайшенс шановнi! Valeriy: А Valeriy на НП синоним идиот. Very, very welcome, schweinehund!Киянка – это деревьяный молоток для работы по тонко-листовой жести. Мои конгратюлайшенс шановнi! ОУСІВЕЦЬ: Я не оцінювала Вашу попередню статтю, як і багато іншихМожливо Ви праві, а чи повязуються ці слова з справами. Навіщо ставите мінус попередній статті, мається на увазі статті "До-речі, а що таке скаутинг?" Це так слова розходяться зі справами?+ + Valeriy Не знаю, не знаю. Цей молоток дуже добре працює по окремим головозамінюючим бляшанкам. ANONIM: Це – моя реакція на те що тут (і не тільки) відбувається посиленно останнім часом.Мені є дуже приємним використання вами української абетки при передачі неукраїнських фонем. Це жарт. Я зрозумів Вашу статтю, як реакцію на Кирилову. Його підхід теж має право на існування і є проявом принципу нашої вже традиційної паралельності у всьому. Погладити одних і обгадити других. Мета одна – дробити, дробити аж до розсіяння і...перетворення у майбутньому у лагерную пьіль. Нічого нового нема під сонцем. Ми це спостерігаємо щодня у нашому політикумі. З абеткою – а я так давно роблю:) Я – звичайно ж за. В міру своїх сил – стараюсь. Дійсно ж, хіба не краще приберегти свій сарказм для валєриків? ЗаХар: Мій нік (вже відомий в певних колах людей, які роблять щось конкретне) був обраний давно з чисто практичних міркувань (починалося все у спільноті активістів з різних місць). Він мені підходить, бо ж походить від назви мого улюбленого родного міста, а його назва, у свою чергу, від кия. Хто не знає – кий є в моїх рідних краях дуже древньою зброєю, знаряддям праці та сакральним предметом, який використовували жерці. Він первісно виготовлявся з найміцнішої деревини, мав аеродинамічні властивості (був так виточений), надлежав до зброї контактно-безконтактної+ Valeriy Не знаю, не знаю. Цей молоток дуже добре працює по окремим головозамінюючим бляшанкам. Продовжую. Шо таке контактна-безконтактна зброя: це така, яка може використовуватися і в ближньому бої, і на відстані. Древні народи, які виготовляли саме таку зброю, були здатні і до ближнього бою, і до сильного кидка на відстань. Важливіше за силу і навіть майстерницькі здібності тут є ментальна особливість людей, які користувалися такою зброєю. Яка – здогадайтеся самі:) Киянка: Який сенс пояснювати очевидне дописувачу, що змалечку звик "творити" на стінах громадських туалетів? Не марнуйте час, шановна пані.Продовжую. Шо таке контактна-безконтактна зброя: це така, яка може використовуватися і в ближньому бої, і на відстані. Древні народи, які виготовляли саме таку зброю, були здатні і до ближнього бою, і до сильного кидка на відстань. Важливіше за силу і навіть майстерницькі здібності тут є ментальна особливість людей, які користувалися такою зброєю. Яка – здогадайтеся самі:) Кр-к: Так я тут у статті до друзів зверталася, і в коментах теж їм же із задоволенням розгортаю зміст мого ніку:))))))))))))))))))Киянка: Який сенс пояснювати очевидне дописувачу, що змалечку звик "творити" на стінах громадських туалетів? Не марнуйте час, шановна пані.Продовжую. Шо таке контактна-безконтактна зброя: це така, яка може використовуватися і в ближньому бої, і на відстані. Древні народи, які виготовляли саме таку зброю, були здатні і до ближнього бою, і до сильного кидка на відстань. Важливіше за силу і навіть майстерницькі здібності тут є ментальна особливість людей, які користувалися такою зброєю. Яка – здогадайтеся самі:) Киянка: Моє шанування.+ Накінець-то справив комп (чи надовго). Помітив одне – напишу щось про поганих дядьків "сусідських", як в мене комп починає глючити. От сьогодні мав знову клопіт... ;) (Я буду мстіть, і мстя моя страшна!:) | "Проблема" языка: наживка для электората 872 Русскоговорящие украинские националисты... 700 Государство Украина не состоялось... 678 Русский язык получил государственный статус второго языка в Украине 668 Ми не росіяни (Ми не русскіє) 590 Посмотрим на карту. Украины 530 Любовь и ненависть России. Украина 478 | |
| © 2007 - 2008, Народна правда © 2007, УРА-Інтернет – дизайн і програмування Передрук матеріалів дозволяється тільки за умови посилання на "Народну правду" та зазначення автора. Використання фотоматеріалів із розділу "Фото" – тільки за згодою автора. "Народна правда" не несе відповідальності за зміст матеріалів, опублікованих авторами. Технічна підтримка: support@narodnapravda.com.ua | | |